WELKOM!

 

Welkom bij APS België. Als Belgisch filiaal vormen wij een onderdeel van het internationale APS Glass & Bar Supply, dat barbenodigdheden, glaswerk, porselein, bestek en keukenmaterialen verdeelt over heel Europa. Ons bar-aanbod wordt volwaardig afgestemd op bartenders en mixologists.

Zit er iets in ons assortiment dat jij absoluut wil bestellen? Super! Houd er evenwel rekening mee dat niet alles continu op voorraad is. Bij het bestellen van minder courante artikelen dient u rekening te houden met een wachttijd van enkele weken. Wij volgen uw bestelling op met de grootste zorg!

 

UPDATE

APS Glass & Bar Supply is verhuisd en we ontvangen je graag in onze POP-UP showroom op afspraak. Een afspraak maak je telefonisch op het nummer +32 50 96 00 95 of door een e-mail te sturen naar webshop@apssupply.be

 

Catalogus doorploegd maar u wil liever iets op maat?

In onze service staat u als klant centraal. Omdat het productgamma de noden van de markt reflecteert, hoort APS graag wat uw wensen en vragen zijn. Daarom realiseert APS België made to order-artikelen zoals custom barmatjes, roerstaafjes, bedrukte rietjes, vinyl en s/s shakers, serviethouders, speciale pourers, ijsemmers en ander barmateriaal. Met onze B2B-service beschouwen wij het als een uitdaging om samen met jou nieuwe projecten aan te pakken.

Art of Private Shaking

Als professionele verdeler van gespecialiseerde producten voor de horecaindustrie hebben wij het onszelf als missie aangemeten om iedereen met een passie voor premium drinks samen te brengen. Die filosofie zit al vervat in de naam van APS – Art of Private Shaking. Door stil te staan bij de kwaliteit van een drankje (en de mate waarin de kwaliteit bepaald wordt door het juiste type glaswerk en vakkundig uitgeruste bartools) proberen we onze doelgroep het beste te serveren. Zowel achter de bar, als in het glas.