Over ons

Door ons internationaal netwerk van productontwikkelaars, fabrikanten en leveranciers garanderen wij de beste kwaliteit voor de beste prijs. Sinds de opstart van APS, 25 jaar geleden, is de groep er dankzij haar ervaring en kennis van de markt in geslaagd om de juiste producten aan te bieden. In onze productselectie volgen we de laatste trends en streven we naar een persoonlijke relatie met onze professionele doelgroep.

 

In Januari 2004 heeft APS haar eerste buitenlandse afdeling in Amsterdam (Nederland) gevestigd. Drie jaar later kwam er een vestiging in Warsaw (Polen) bij. Praag (Tsjechië) was in 2009 aan de beurt. APS Stuttgart (Duitsland) is opgestart in 2010 en in 2012 kwam Kaliningrad (Rusland) erbij. In 2014 voegden wij – APS Brugge (België) – onszelf bij de steeds groter wordende familie en als laatste is APS Frankrijk in Parijs van start gegaan.

 

Ondertussen beschikt APS Belgium reeds over een uitgebreid netwerk aan klanten, die stuk voor stuk beschikken over een aanstekelijke passie voor de hospitality sector. Daarom neemt APS ook ieder jaar deel aan de VENUEZ Modern Hospitality show. Dit is voor ons het evenement van het jaar, om de nieuwste producten aan de klanten te kunnen voorstellen. De volgende video geeft u hier alvast een duidelijk beeld van.